Gyakornoki és önkéntes munka

 

A jelentkező gyakornokoknak lehetőséget teremtünk arra, hogy bekapcsolódjanak a Centropa munkájába, megismerjék tevékenységét. Gyakornoki állásra, illetve önkéntes munkára lehet mind a budapesti, mind a bécsi Centropa irodába jelentkezni. A gyakornokok segítenek megannyi projekt és program tervezésében és lebonyolításában, valamint adott esetben kisebb kutatási vagy éppen adminisztratív feladatokat látnak el.

Gyakornok: Szívesen várjuk minden olyan főiskolás, egyetemista, vagy Phd hallgató jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni magukat. A gyakornoki állás elnyerésének feltétele az angol nyelvtudás, valamint alapvető informatikai ismeretek (Adobe Aftereffects, Photoshop, InDesign programok gördülékeny használata előnyt jelent, de nem feltétel). Azon jelentkezők, akik az angolon kívül más európai nyelveken is beszélnek, előnyben részesülnek. A gyakornokoknak legalább 2 hónapra kell elköteleződniük. A gyakornoki munkáért cserébe külön javadalmazással nem tudunk szolgálni.

Önkéntes: Magyarországon minden középiskolás számára kötelező önkéntes munkát végezni. A Centropa Alapítványnál tudunk biztosítani munkalehetőséget mindenki számára, korosztálytól függetlenül. Az önkénteseknek legalább 3 hónapra kell elköteleződniük. Önkéntes munkáért cserébe külön javadalmazással nem tudunk szolgálni.

Jelentkezni folyamatosan lehet. Amennyiben érdekel ez a lehetőség, küldd el az önéletrajzodat és egy rövid motivációs levelet. Kérünk, hogy a jelentkezésedben tedd egyértelművé, mire számítasz, illetve mennyi időt szeretnél gyakornoki munkával eltölteni nálunk. A dokumentumokat Kenesei Marcell számára kell küldeni az alábbi email címre: kenesei@centropa.org

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
glqxz9283 sfy39587stf03 mnesdcuix8